Bildetaljerede

Fra begyndelsen vil du mærke en vis hindring (det er al den fine jord og flotsam og jetsam). Når det hele er pletfrit, vil din maling minde meget om glas. Uanset om dit køretøj er moderat nyt eller mange år gammelt, vil du se en forskel. Hvis du antager, at du syntes at bruge gamle skjorter og badehåndklæder som tøj var en god tanke, er det virkelig ikke. På trods af at du ikke kan se det med det samme, kan det begynde at blotte din maling. Mikrofibermaterialer er en beskyttet og kraftfuld metode til at Bil rengøring specificere dit køretøj uden at gøre skade. I stedet for at bruge et lignende rodet materiale igen og igen, garanterer denne pakke med 12, at du har en masse rene stoffer til rådighed for dig.

Et af de mest betydningsfulde, men ofte springede skridt til at have et fejlfrit perfekt køretøj, er et rimeligt lag voks. I modsætning til tyk voks, der kræver en vis investering at påføre, fortsætter Zymöl Cleaner Wax enkelt, og det fungerer beundringsværdigt. Voksen er hentet fra en 120 år gammel tysk ligning, og renser din maling (dog ikke som en komplet bilvaskerstatning) og er delikat og sikker.

Så langt tilbage, som jeg kan huske, har jeg set min far bruge Zymöl på sine køretøjer. Jeg har prøvet et par forskellige vokstyper til min egen, men det er den, jeg pålideligt er vendt tilbage til. Mens de fleste dækgnister fordamper og eroderer efter en dag eller sådan noget, varer Armour All Extreme Tire Shine rigtig længe tid. Gelopskriften klæber til dine dæk for at give en robust beskyttelse mod komponenterne. Det er desuden en utrolig metode til at holde sig væk fra kaotisk oversprøjt på dine prutter, som du ville forvente fra et almindeligt dækglimt.